15 Temmuz Mesajı

Yazan: 15 Temmuz 2017
Kategori: 4-Haberler

“Allah bir daha bu millete bir İstiklâl Marşı yazdırmasın” diyen vatan şairimiz Mehmeh Akif Ersoy’un bu niyazı Cenabı Hak tarafından karşılık bulmuş olup küresel kan emicilerin müslüman alemi ve mazlum milletler üzerindeki zulmü günden güne çeşitli entrikalar ile artmakta iken bu oyunu tarih tekerrürden ibaret olduğunu bilen bu aziz millet milli bir ruh ile kader demeyerek kaderin üzerinde bir kaderin olduğunu, göklerden gelen bir kararın olduğunu ve geceyi onaran bir mimar olduğunu bilerek bozmuştur.

Bu itibarla 15 Temmuz demokrasi zaferi ve şehitlerimizi anma gününde bir kez daha aziz Şehitlerimize Allahtan rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Cenabı Allah şehitlerimizin yakınlarına ve milletimize sabır versin.

Tedavisi devam eden gazilerimize acil şifalar diliyorum.

Bu süreçte hukuk karşısında hesap verenlerin hesapları ile meşgul olup adil bir yargılama ile devletin ve milletin en temel unsuru olan Adalet duygusunun tatmini için emek ve mesai harcayan  Hakim, Savcı, Avukat, Müdür, Zabıt Katibi, Mübaşir, Teknisyen, İnfaz Koruma Memuru ve tek tek sayamadığımız tüm Yargı Camiasının kıymetli mensup ve çalışanlarına şükran ve minnettarlığımızı  arz ediyorum….

Saygılarımla…

İbrahim Başyurt